Cara Menang Bola Kuasa New Mexico

mexico

Baru-baru ini terdapat perubahan mengenai cara bermain New Mexico Powerball. Sekarang, pemain harus memilih nombor antara satu dan lima puluh sembilan. Sebelum perubahan, pemain dapat memilih nombor hingga lima puluh lima. Begitu juga nombor yang dipilih untuk powerball diubah menjadi nombor antara satu hingga tiga puluh sembilan dari pilihan asal antara satu hingga empat puluh dua. Sebilangan besar mengatakan bahawa kemungkinan menang antara mereka yang bermain nombor bertuah mereka sendiri dan mereka yang memilih cepat memilih adalah sama, statistik akan mengatakan sebaliknya.

Walaupun kebanyakan orang lebih suka memainkan nombor bertuah mengikut pilihan dan takhayul mereka  download mega888 for ios sendiri atau membiarkan pilihan memilih cepat menentukan kemungkinan kombinasi mereka, terdapat banyak cara memilih kombinasi yang akan meningkatkan peluang pemain untuk menang.

Salah satu strategi yang lebih mudah di New Mexico Powerball adalah dengan menggabungkan nombor genap dan genap yang sama rata. Memiliki semua nombor ganjil atau semua nombor genap bukanlah langkah yang bijak kerana jarang digambar. Yang benar adalah bahawa kombinasi ini mencapai kurang dari 3% masa. Orang yang benar-benar mahu bermain dan orang yang bermain untuk menang tidak hanya bergantung pada nasib baik. Mempunyai 3 nombor ganjil dan dua nombor genap atau dua nombor ganjil dan 3 nombor genap dalam kombinasi mempunyai sekitar 66% dilukis.

Strategi lain untuk New Mexico Powerball adalah dengan mengelakkan angka tinggi dan rendah. Sekali lagi, adalah jarang bagi semua nombor tinggi atau semua nombor rendah untuk diambil. Ia hanya berlaku tiga peratus masa. Untuk menjelaskan lebih lanjut, nombor 1-29 berada di separuh tinggi manakala nombor 30-59 berada di separuh rendah di medan nombor keseluruhan. Sekali lagi, kombinasi 3/2 dan 2/3, seperti kes ganjil dan genap, mempunyai lebih banyak peluang untuk diambil. 2 corak ini berlaku pada 64% daripada cabutan.

Strategi tidak dapat memberikan formula mengenai apa yang akan dilukis di New Mexico Powerball minggu yang akan datang tetapi mereka dapat membantu pemain untuk secara bijak memilih kombinasi yang mungkin akan menang dan bukan yang tidak mungkin digambar. Strategi lain adalah menjumlahkan nombor yang dipilih. Setelah pemain memilih kelima-lima nombor powerball yang akan mereka mainkan, mereka dapat menambahkannya. Perlu diingat bahawa jumlah lima nombor itu mesti berada di antara 111 dan 189 terutama setelah mempertimbangkan bahawa 70% dari semua kombinasi yang memenangkan jackpot jatuh dalam julat tersebut.

Untuk siaran langsung undian, stesen rasmi lotre Powerball New Mexico adalah KOB TV 4. Jadualnya adalah pada hari Rabu dan Sabtu pada pukul 8:59 malam. Ingat bahawa tiket hanya boleh dibeli sehingga jam 8:00 malam untuk setiap undian malam. . Kombinasi yang berjaya juga diterbitkan di surat khabar. Cuba jangan bergantung pada keberuntungan semata-mata dan jamin keuntungan yang konsisten ketika menyertai loteri dengan strategi mudah yang sebenarnya berjaya. Sangat berkesan untuk menjadi sistematik dan cerdas dalam memilih kombinasi seseorang.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *