Memahami Kejayaan Berasaskan Usaha

kejayaan

Bekerja dari rumah semuanya baik dan baik, tetapi komponen penting yang sering diabaikan oleh kebanyakan orang adalah keperluan untuk benar-benar berusaha.

Pada hari ini dan usia wang yang mudah dan usaha yang mudah, orang dijual dengan idea DOWNLOAD APK MEGA888 2021 bahawa bekerja dan menjana pendapatan dalam talian semestinya atau semudah mengklik butang dan berjalan pergi. Sekiranya ini benar.

Selepas 8 tahun di industri ini, saya telah mengetahui kebenaran penting, tidak ada yang mudah dilakukan, dan anda tidak boleh memenangi loteri sekiranya anda tidak membeli tiket.

Mengapa saya bercakap mengenai loteri yang mungkin anda tanyakan. Ringkas. Dalam ekonomi dan masyarakat kita sekarang, orang sering mencari jalan keluar yang mudah. Kita semua ingin berjaya berjuta-juta dolar yang akan membebaskan kita dari kewujudan hum-drum kita dan membawa kita ke kehidupan yang mewah dan santai. Cara termudah untuk mencapai impian ini adalah dengan memenangi loteri, tetapi kebanyakan kita tidak pernah bersusah payah berlari ke pasar dan membeli tiket. Tetapi ini tidak menghalangi kita untuk duduk di rumah dan bercerita tentang nasib hidup kita yang menyedihkan; bekerja untuk orang yang tidak kita gemari, memandu kereta berusia 10 tahun, beberapa bulan tertinggal atas bil, menghadapi penyitaan.

Ini sering menyebabkan orang mendaftar untuk program yang telah dipromosikan secara dalam talian sebagai cara untuk menghindari nasib itu. “Lihat betapa mudahnya mengganti pendapatan anda, bekerja di rumah dan memilih jam anda, menjana wang 1000 dolar tanpa menjejakkan kaki ke pejabat.” Ini semua adalah taktik pemasaran biasa untuk mempromosikan program kerja di rumah dan bertujuan untuk “menjual sizzle, bukan steak.”

Adakah semua program ini gembar-gembur?

Adakah mungkin benar-benar berjaya?

Adakah impian paip yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja?

Tidak, ya, dan tidak.

Tidak semua program di luar sana hype, walaupun gembar-gembur boleh menjadi sebahagian besar daripadanya.

Dalam pemasaran, anda harus memimpin dengan kisah terbaik anda. Anda perlu meyakinkan orang bahawa program ini adalah yang terbaik kerana roti dihiris. Fikirkannya seperti promosi video latihan. Semua iklan yang digunakan untuk program senaman selalu menjadikan latihan biasa kelihatan sangat sukar dan tidak berkesan. Namun, jika anda melihat iklan dengan betul, anda dapat melihat bahawa orang-orang yang melakukan gerakan standard jelas sekali melakukan kesalahan itu, dan mereka melakukannya dengan sengaja. Perkara yang sama berlaku untuk produk memasak. Mereka mempromosikan mesin telur yang bagus dengan menunjukkan betapa sukarnya memecahkan telur tanpa mendapatkannya di mana-mana. Sekiranya anda melihat dengan teliti, anda dapat memberitahu bahawa mereka hanya menghancurkan telur di tepi kuali itu sehingga membuat kekacauan sebanyak mungkin. Ini semua pemasaran. Seperti kata orang bijak, anda tidak boleh mengeluarkan iklan daripada iklan

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *